Wanneer:
februari 4, 2024 @ 20:00 – 21:30
2024-02-04T20:00:00+01:00
2024-02-04T21:30:00+01:00

Zingen rond het Vuur

Samen steken we de kaarsen aan, met wensen van licht die we de wereld insturen. En ineens kunnen we dan ons eigen innerlijk vuur voor ons zien en ernaar kijken. Dan zingen we liederen van hoop, licht, vertrouwen, liefde, loslaten, verbinding en nog meer. Voor onszelf, voor elkaar en voor de wereld. En tussendoor luisteren we naar de stilte, naar wat daarin allemaal leeft, en hoe onze liederen nog naklinken.

Dat klinkt natuurlijk allemaal heel vredig enzo. Maar dat is het heus niet altijd bij ons mensen van binnen. Gedachten, emoties, overtuigingen en andere druktemakers buitelen soms over elkaar heen als je even stilstaat. En zingen is zo’n bezigheid die patronen van “je best moeten doen” en twijfels over “goed genoeg zijn” zo gemakkelijk aanraakt. Daarmee is zingen natuurlijk ook een buitenkansje. Om mét alle gedachten en twijfels tóch te zingen. Misschien met angst en beven, maar ook met hart en ziel. En dan te ontdekken wat een leven daar inzit! En wat een ruimte dat kan geven!

Dus weet je welkom. Met of zonder twijfels of je het wel kunt, met verlangen om te zingen, en inclusief alle innerlijke vrede of innerlijke druktemakers die er wellicht in je leven zijn. Het is allemaal goed.

 

Zingen rond het Vuur wordt geleid door Eva Smit en Marieke Nap.

(Eva is geestelijk verzorger en stembevrijder – Marieke is geestelijk verzorger en sociaal makelaar voor Amerongen/Leersum/Overberg).

 

Datum: Iedere 1e zondag van de maand
Tijd: 20.00-21.30 uur
Bijdrage: 15,- euro (mocht dat een belemmering zijn, neem gerust even contact op.)
Aanmelden: berichtje naar Eva Smit op 06-24767207

Je hoeft niets mee te nemen, alleen jezelf.